Michy Batshuayi föredrar flytt till Tottenham

Michy Batshuayi föredrar flytt till Tottenham

Om han fick välja Londonklubb

Michy Batshuayi är på Tottenham Hotspurs radar och intresset sägs vara ömsesidigt men Londonrivalerna West Ham ryktas även de vara intresserade av den unge anfallaren.

Marseilles anfallare Michy Batshuayi är av intresse för de båda Londonklubbarna Tottenham Hotspur och West Ham rapporterar Evening Standard. Tidningen skriver att den belgiske forwarden har väckt intresset hos de båda rivaliserande klubbarna såväl som hos de italienska mästarna Juventus, efter att han har gjort 23 mål under den gångna säsongen för Marseille.

Batshuayi värderas vara värd ungefär 25 miljoner pund av den franska klubben och rapporter säger att om det skulle bli en flytt för den 22årige anfallaren och valet skulle falla på Premier League så är Tottenham och White Hart Lane hans föredragna val.

Tottenham är redan i princip klara för nästa säsongs Champions League kampanj, vad de behöver är två vinster till för att försäkra sig om automatiskt inträde till gruppmatcherna, och en striker till sommarens transferfönster är av högsta prioritet för klubben. De behöver ett komplement till Harry Kane som för tillfället opererar som ensam anfallare på topp. Batshuayi har varit av intresse för Spurs sedan han var i den belgiska klubben Standard Liege som han lämnade för att sluta upp med Marseille 2014.

Rapporterna säger att både Tottenham såväl som West Ham och Juventus alla är medvetna om att en transfer av den unge anfallaren skulle passa sig bättre före EM i Frankrike börjar. 22åringen är en framtida stjärna och skulle han komma att göra en bra turnering till sommaren så kan hans värde komma att stiga avsevärt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply