Gareth Bale öppnar upp sig om Cristiano Ronaldo

Gareth Bale öppnar upp sig om Cristiano Ronaldo

Insisterar på att de aldrig har bråkat

Gareth Bale har öppnat sig om sitt förhållande med Real Madrid lagkamraten Cristiano Ronaldo och är tydlig med att säga att de båda aldrig har haft ens så mycket som en argumentation med varandra.

Gareth Bale och Cristiano Ronaldos relation har länge varit ett diskuterat ämne. Ända sedan walesaren kom till den spanska huvudstaden sommaren 2013 så har deras relation till varandra varit under luppen och många är de som är övertygade om att spelarna inte kommer överrens med varandra. Rapporter föreslår att de båda parterna inte har en bra jobbrelation till varandra men Bale förnekar att detta skulle vara fallet och menar att duon kommer väldigt bra överrens skriver The Mirror.

– Vi kommer bra överrens, sade Bale till The Times.

– Media får det kanske att se annorlunda ut men vi kommer bra överrens. Vi har aldrig haft ett problem. Jag har aldrig haft en argumentation med honom.

– Han är en väldigt, väldigt passionerad person på planen – alla vet det. Han är väldigt beslutsam. Människor verkar ta det på fel sätt ibland. Vi har inte haft några problem, fortsätter walesaren.

Bale avslöjade även hur det går till i upplägget med frisparksskjutandet.

– Det står på tavlan: frisparkar på vänstra sidan för honom, frisparkar på högra sidan för mig. Varje match. Så att vi vet exakt vad som är vad, avslutar anfallaren.

Cristiano Ronaldo rapporterades vara skadad tidigare under veckan och fick stå över Real Madrids derbymöte med Rayo Vallecano som de efter en svettig första halvlek återhämtade och vann med 3-2. Förhoppningsvis är forwarden frisk inför morgondagens Champions League semifinalmatch mot Manchester City.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365