Manchester United intensifierar jakten på Danny Rose

Manchester United intensifierar jakten på Danny Rose

Manchester United vill värva Danny Rose

Manchester United vill värva från Tottenham. Klubbledning på Old Trafford fortsätter att jaga Danny Rose, skriver Transfermarketweb.

Manchester United har jagat Danny Rose sedan sommaren 2017. I september skrev vi på Silly Season Sverige om hur United planerar att värva spelaren i vinter. För att få Tottenham att släppa Rose så är klubbledningen på Old Trafford beredd att erbjuda Luke Shaw i utbyte. De båda engelsmännen spelar på samma position, vilket gör så att Shaw skulle kunna ersätta Rose direkt hos Londonklubben. Nu fortsätter José Mourinho sin jakt på ytterbacken. Manchester United intensifierar jakten på Rose, enligt Transfermarketweb.

United börjar planera för det bud som klubben kommer att lägga på Rose i januari. Samtidigt kommer de snart kontakta 27-åringen för att se vad som krävs för att locka honom till Old Trafford.

Rose jagas av flera

Precis som i somras så är inte Manchester United den enda klubben som vill köpa Rose. Även Manchester CityJuventus och Real Madrid vill locka till sig engelsmannen.

Om backen väljer att lämna White Hart Lane så är en era på tio år över. Han kom till klubben i juli 2007 efter att ha lämnat Leeds United. Sedan dess har ytterbacken utvecklats till en av Premier Leagues bästa på sin position och hunnit debutera för det engelska landslaget.

Jättebud på Asensio?

Samtidigt talas det om att United även jagar Marco Asensio. Engelsmännen planerar ett bud på 177 miljoner pund för spanjoren, skriver Daily Mail. Under sommaren 2018 kommer United att lägga jättebudet på spelaren.

Samtidigt sägs det att José Mourinho redan har varit i kontakt med 21-åringen. Där ska han ha frågat om spanjoren är sugen på att flytta till Old Trafford. Den engelska klubben är beredd att erbjuda Asensio 24 miljoner pund i årslön. Den offensiva spelaren kommer att få ett kontrakt på fem år om han skriver på för United.

United är dock inte den enda klubben som jagar Asensio. Även Arsenal vill locka till sig yttermittfältaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply