Mesut Özil flyttar till Barcelona?

Mesut Özil flyttar till Barcelona?

Barcelona vill värva Özil – Om de misslyckas med Coutinho

Mesut Özil kan vara på väg att lämna Arsenal. Barcelona vill värva tysken, rapporterar Daily Mirror.

Barcelona jagade Philippe Coutinho under hela sommaren. De misslyckades med att plocka in mittfältaren, men i vinter kommer spanjorerna att göra ett nytt försök. De hoppas att kunna värva spelaren genom att erbjuda Arda Turan i utbyte. Turan har inte lyckat slå sig in i startelvan sedan han anlände till Barcelona i januari 2016. Därför hoppas spanjorerna att de kan bli av med spelaren genom att använda honom för att värva Coutinho. Om den affären inte går igenom så har katalanerna en plan b. I så fall vill de värva ArsenalMesut Özil, uppger Daily Mirror.

På Camp Nou anser klubbledningen att Özil skulle vara ett perfekt alternativ bredvid Andrés Iniesta. Dessutom lockas spanjorerna av att de skulle kunna värva tysken för ett billigare pris. Detta beror på att mittfältarens kontrakt med Arsenal går ut under sommaren 2018.

Jagar även Harry Winks

I övrigt ryktas det om att Barcelona jagar TottenhamHarry Winks. Katalanerna har imponerats över det som Winks visade upp i båda matcherna mot Real Madrid. När de två lagen möttes i Spanien, i en match som slutade 1-1, så var Robert FernandezBarcelonas sportchef, på plats. Han var där för att scouta Christian Eriksen i första hand. Sportchefen blev dock så pass imponerade av Winks att även engelsmannen nu är en spelare som Barca vill värva.

Händelserikt

Flera rykten cirkulerar kring Barcelona för tillfället. Många spelare sägs vara på väg in i klubben. Vi på Silly Season Sverige har tidigare rapporterat om att klubben vill värva Antoine Griezmann. Klubbledningen på Camp Nou är villig att erbjuda 89 miljoner pund för anfallaren, vilket är fransmannens utköpsklausul. Det sägs att katalanerna har meddelat anfallaren om deras intention av att värva honom. Detta kommer i så fall att ske i sommar.

Griezmann ryktas vara nöjd med att Barcelona har kontaktat honom. 26-åringen är positivt inställd till en flytt till La Liga-ledarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply