Manchester United följer MFFs Pawel Cibicki

Manchester United följer MFFs Pawel Cibicki

Malmö FFs Pawel Cibicki jagas – av Manchester United

Enligt brittisk press ska anfallaren som fick sitt genombrott under förra säsongen i Jönköping Södra följas av Manchester United.

Det är inte många som undgått Pawel Cibickis genombrott i Allsvenskan under det senaste året. Anfallaren gick 2015 inte mycket speltid i Malmö FF men efter att ha lånats ut till Jönköping under den gångna säsongen lossnade det för anfallaren. Totalt blev det 10 mål på 26 matcher innan han återvände till MFF i vintras och denna säsong har det blivit sju starter och fyra mål för den skånska storklubben.

SE ÄVEN: Malmö FF lönelista 2017

Det är Daily Mirror som kommer med uppgifterna och enligt tidningen ska det finnas ett genuint intresse att värva spelaren. Manchester United ska ha tidigare har följt 23-åringen men kommer även att skicka en scout till sommarens U21-EM för att se svensken på plats innan man tar ett beslut om ett eventuellt bud.

Enligt tidningen kommer Malmö FF kräva en summa på över 7,5 miljoner pund (85-90 miljoner kronor) för anfallaren som även finns på önskelistan för Napoli och flertalet klubbar från spanska La Liga.

Spelarens kontrakt med Malmö FF sträcker sig till och med sommaren 2019 och värderas enligt transfermarkt till 0,6 miljoner kronor. United kommer dock behöva spendera en mycket högre summa för att köpa loss Cibicki.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply