Jérome Boateng ska ersätta Pepe i Real Madrid

Jérome Boateng ska ersätta Pepe i Real Madrid

Jérome Boateng ska ersätta Pepe i Real Madrid

Real Madrid vill värva Boateng från Bayern München

Enligt italiensk media vill Real Madrid värva Jérome Boateng samtidigt som man även lag från Italien är intresserade. 

Under lördagen kom uppgifter om att Pepe lämnar Real Madrid för Inter, spelar som kom till den spanska huvudstadsklubben redan 2007 ser ut att ha gjort sitt på Santiago Bernabeú och nu letar man efter en ersättare till den portugisiske landslagsspelaren.

SE ÄVEN: Real Madrids lönelista 2017

Många namn har varit på tapeten men nu ska Real Madrid ha bestämt sig för att försöka värva Jérome Boateng från Bayern München. Den tyske landslagsmannen har endast spelat 21 matcher denna säsong efter att Mats Hummels anslutit till klubben och från tyskt håll pratas det om en försäljning i sommar för Boateng.

Real Madrid är dock inte det enda lag att vara intresserade av 28-åringen. Enligt Il Corriere dello Sport ska även AS Roma riktat blickarna mot försvararen som spelat på Allianz Arena sen 2011 då han anslöt från Bayern München.

SE ÄVEN: Totalfotboll-bloggen: Därför vinner Real Madrid Champions League 2017

Navas vill stanna i Real Madrid

Keylor Navas vara eller icke vara i Real Madrid har varit på tapeten vid flera tillfällen. Redan 2015 sades målvakten vara så gott som klar för Manchester United då David De Gea skulle gå motsatt håll men ett försenat fax hindrade affären från att gå igenom. Sedan dess har Navas varit klar med att han vill stanna i den spanska huvudstadsklubben och det mesta tyder på att målvakten från Costa Rica spelar för marängerna även nästa säsong. Något han bekräftar i en intervju med radiokanalen Cadena SER.

– Jag kommer fortsätta spela i Real Madrid och det är ett privilegium att spela i denna klubb. Jag ser mig inte någon annan stans än här, sa Navas efter att hans Real Madrid kvalificerat sig för final i Champions League för andra gången på två år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply