Galatasaray kan bli nästa destination för Danny Welbeck

Galatasaray - nästa destination för Danny Welbeck?

Danny Welbeck kan lämna Arsenal i sommar

Enligt brittisk press ska engelsmannen, vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019, vara på väg att lämna Gunners under det kommande transferfönstret.

Danny Welbecks framtid är allt längre ifrån Arsenal för varje dag som går. Efter att ha åkt på en otäck knäskada  har spelaren haft svårt att ta en startplats i Arsene Wengers startelva och nu ska spelaren ha bestämt sig för en flytt i sommar.

Det är tidningen Daily Mail som kommer med uppgifterna om att Welbeck kan komma att lämna Emirates Stadium under de kommande månaderna samtidigt som Galatasaray har lagt fram ett kontraktsförslag. Den turkiska storklubben ska vara beredda att betala 20 miljoner euro för spelarens tjänster, samma summa som Arsenal köpte Welbeck för när han anslöt från Manchester United sommaren 2014.

SE ÄVEN: Arsenal löner & lönelista 2017

Welbeck själv ska ha tagit ett beslut om att lämna klubben, men kan tänka sig att vänta till säsongens slut för att se om Wenger fortsätter på Arsenals bänk eller vem som blir den nye tränaren.

Welbeck ska ha fått ett erbjudande om kontraktsförlängning av Arsenal för ytterligare två säsonger, men har ännu inte tackat ja till en fortsättning i den engelska huvudstadsklubben.

Galatasarays intresse för spelaren sägs vara starkt och man har inga problem att betala 20 miljoner euro för att köpa loss Welbeck. Något spelaren själv dock inte är helt övertygad om är det politiska läget i Turkiet och omständigheterna i landet.

SE ÄVEN: LISTA: Arsenals nio sämsta värvningar under Arsene Wenger

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply