Manchester City fortsätter jaga Leonardo Bonucci

Manchester City fortsätter jaga Leonardo Bonucci

Planerar nytt bud på försvararen

Manchester City vägrar ge upp hoppet om att värva Leonardo Bonucci från Juventus. Man ska nu planera ett nytt bud på italienaren, uppger Sky Sports.

Sedan det blev officiellt att Pep Guardiola tar över Manchester City har den ena spelaren efter den andra ryktats till klubben. Bland annat har det sagts att Manchester City är nära John Stones och att klubben har siktet inställt på Toni Kroos. Dessutom har man redan plockat in två spelare, då det är bekräftat att Nolito och Ilkay Gündogan spelar för den engelska storklubben till den kommande säsongen. Ny påstås det att fjolårets fyra i Premier League vill värva ännu en spelare.

Enligt Sky Sports har Manchester City inte gett upp hoppet om Leonardo Bonucci. Man planerar att lägga ett nytt bud på spelaren, efter tidigare uppgifter om att Juventus nobbat 38 miljoner pund för att släppa mittbacken. Det nya budet ska ligga på 43 miljoner pund. Dessutom sägs det att Guardiola kommer att träffa Bonuccis representanter för att försöka övertala spelaren att lämna Juventus Stadium i sommar.

Skulle Bonucci lämna sin nuvarande klubb innebär det att en period på sex år i föreningen tar slut. Under sina år i Turin har han varit med om att vinna Serie A fem gånger och Coppa Italia två gånger. Han var även med om att leda laget till final i Champions League 2o15, där man förlorade mot Barcelona Berlin.

Samtidigt som City är på jakt efter nyförvärv vill Guardiola även göra sig av med flera spelare. Det är redan klart att Martin Demichelis lämnarYaya Toure och Jesus Navas kan gå samma öde till mötes.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply