Manchester City har siktet inställt på Toni Kroos

Manchester City har siktet inställt på Toni Kroos
bet365

En andra tysk värvning på gång

Pep Guardiola, nye tränaren i Manchester City, har ett intresse av att värva den talangfulle mittfältaren Toni Kroos som för närvarande spelar i Real Madrid samt det tyska landslaget.

Manchester City med Pep Guardiola i spetsen har en hetsig sommar framför sig. Guardiola har inte jättemycket tid på sig att bekanta sig med sitt nya lag och skall dessutom kunna bestämma sig om vilka som får stanna kvar i truppen och vilka som måste ut. Den engelska tidningen Express skriver att Manchester City skall vara väldigt intresserade av Real Madrids mittfältare Toni Kroos.

Den tyske landslagsmannen skulle kosta runt 37 miljoner pund och är en sorts ersättare för Paul Pogba, Juventusmittfältaren som City tillsammmans med ett gäng andra klubbar verkligen var ute efter. Intresset skall nu dock ha svalnat för Manchesterlagets del och de försöker istället se till att få till en deal med Kroos så snart som EM 2016 i Frankrike är över.

Kroos har varit en av turneringens stora stjärnspelare så långt och den nye tränaren Pep tror att han kommer bli ideal för Citys passningsspel. Den tyske landslagsmannen var nära på att gå till Manchester United för ett par somrar sedan innan han istället skrev på med Real Madrid. Den 26årige mittfältaren har redan 67 landslagsmatcher under bältet och var med och vann VM guld i Brasilien med Tyskland. Borussia Dortmunds mittfältare Ilkay Gundogan, också han tysk, har redan värvats av Guardiola för 21 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply