bet365

Manchester United vill värva Leonardo Bonucci

Manchester United vill värva Leonardo Bonucci

Många klubbar intresserade av försvararen

Leonardo Bonucci, som är en del av Italiens och Juventus starka försvar, är eftertraktad av flertalet klubbar däribland Chelsea och Manchester United, då Jose Mourinho fortfarande ser sin defensiv som för svag.

Tränare Jose Mourinho i Manchester United är redo att gå förbi sin gamla klubb Chelsea och kanske behöva göra dem upprörda, för att värva Juventusförsvararen Leonardo Bonucci, detta skriver Daily Star. United värvade nyligen in den unge talangfulle försvararen Eric Bailly från Villareal för att stärka sitt något svajiga försvar. De betalade 30 miljoner pund för den 22årige mittbacken, men detta är enligt Mourinho inte bra nog utan han söker efter fler försvarare, detta helst med erfarenhet.

Den portugisiske tränaren att Bonucci, 29 år gammal, passar bra in i den rollen. Även Bonuccis nuvarande landslagstränare, Antonio Conte, är väldigt uppmärksam på försvararens kvalitéer och eftersom Conte kommer att lämna landslaget för att gå över till det engelska klubblaget Chelsea kan det hända att han vill ta Bonucci med sig.

Även Manchester City ryktas ha ett intresse i Bonucci. Dock sägs Citys huvudmål fortfarande vara Evertons försvarare John Stones. Uniteds scouts skall ha haft Bonucci under uppsikt under EM 2016, där han har gjort ett fantastiskt jobb. Han har ett kontrakt i Juventus till 2020 efter att ha skrivit på en ny deal på 70 000 pund i veckan. Något som United dock lätt kan överträffa och betala 25 miljoner pund för försvararen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply