Alexis Sánchez på Juventus radar

Alexis Sánchez på Juventus radar

Juventus vill värva Alexis Sánchez

Då man med största sannolikhet kommer sälja Álvaro Morata till Real Madrid siktar Juventus nu på att ta in en ersättare, närmare bestämt Alexis Sánchez.

Tidigare har det kommit rapporter om att Alexis Sánchez och Mesut Özil ska tveka på att förlänga sina respektive kontrakt med Arsenal. Anledningen är att laget inte håller samma fina form under hela säsongen och de båda sägs vara på väg att lämna den engelska huvudstadsklubben.

På lördagen kommer det nya uppgifter om att Juventus ska vara intresserade av att värva in Alexis Sánchez till nästa säsong, detta enligt Telelombardia. Enligt TV-stationen kommer spelaren erbjudas ett kontrakt värt dryga 4,2 miljoner per säsong samtidigt som Juventus redan ska ha kontaktat spelarens agent för att höra sig för om en eventuell övergång.

Alexis Sánchez har tidigare spelat i Serie A och Udinese där det blev 95 ligamatcher och 20 mål under de tre säsonger han spenderade i Italien.

Gjort klart med Miralem Pjanic

För några dagar sen blev det även klart att Miralem Pjanic ansluter till Turin-klubben efter att ha spelat fem säsonger i AS Roma. Bosniern skrev på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande fem åren efter att Juventus betalat Pjanic utköpsklausul på 32 miljoner euro.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply