Bekräftar: Šime Vrsaljko klar för Atlético Madrid

Bekräftar: Šime Vrsaljko klar för Atlético Madrid
bet365

Atlético Madrid värvar Šime Vrsaljko

Ytterbacken som var en av de bästa försvararna den gångna säsongen i Serie A har skrivit på för Atlético Madrid, något som Sassuolos sportchef Giovanni Carvelani bekräftar.

Šime Vrsaljko kommer spela i Atlético Madrid nästa säsong om inget drastiskt händer, det bekräftade Sassuolos sportchef Giovanni Carvelani när han blev intervjuad av italienska Sky Sport.

– Jag tror att Vrsaljkos övergång till Atlético snart kommer att bli färdig. Det fattas endast några siffror att komma överens om och därefter kommer vi träffa Gil Marín (Atléticos ägare) för att skriva under det sista, säger Carvelani.

24-åringens övergång kommer snart offentliggöras och Vrsaljko sägs skriva på ett kontrakt som sträcker sig över de fem kommande åren, alternativt ett kontrakt på fyra år med option på ett år till. Spelarens lön sägs komma att ligga på 2 miljoner euro per säsong.

En övergång sägs vara värd närmare 18 miljoner euro.

”Atlético enda klubben jag vill flytta till”

Tidigare har bland annat även Napoli varit överens med Sassuolo om en övergång men då har Vrsaljko sagt att han ville vänta på Atlético Madrid, något som han bekräftade för ett par dagar sen.

– Enligt den information som jag har är det tänkt att Sassuolo och Atlético ska slutföra överenskommelse gällande min övergång till Madrid. Jag är väldigt optimistisk. Jag klargjorde tidigt för Sassuolo-ledningen att Atlético är den enda klubben som jag vill till och där jag vill fortsätta min karriär. Jag meddelade också att jag inte vill till Napoli trots att de hade en överenskommelse om en övergång dit, har spelaren tidigare sagt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply