West Ham intresserade av Carlos Bacca

West Ham intresserade av Carlos Bacca

Vill värva från Milan

West Ham fortsätter att leta efter förstärkningar. Efter att ha jagat Mario Gomez och Christian Benteke kollar man nu även upp möjligheten att värva Carlos Bacca från Milan, uppger Fotbolltransfers.

West Ham hade en lyckad säsong i Premier League och slutade på plats sju i tabellen. Därför kommer man att spela i Europa League till hösten. På grund av det vill man plocka in flera spelare, så att man kan konkurrera både i Europa och i England. Bland annat har det ryktats om att West Ham jagar Mario Gomez och att Christian Benteke kan vara på väg till West Ham. Dessutom har Londonklubben redan gjort klart med Sofiane Feghouli och Håvard Nordtveit. Nu är man sugna på att locka till sig en till spelare.

West Ham vill värva Carlos Bacca från Milan, uppger Fotbolltransfers. Den engelska klubben ska ha skickat ett bud på spelaren, som ska ligga på cirka 30 miljoner euro. Bacca har tidigare öppnat för att lämna San Siro, vilket skulle kunna möjliggöra en värvning för Premier League-laget. Det återstår dock att se om Milan kommer att acceptera budet.

Bacca har endast spelat en säsong för Milan hittills. Han kom till föreningen sommaren 2015, då han lämnade Sevilla.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply