Luka Modric ger en viktig indikation på att han kommer att stanna i Real Madrid

Luka Modric ger en viktig indikation på att han kommer att stanna i Real Madrid

Luka Modric går in i de sista sex månaderna av sitt kontrakt med Real Madrid. Den legendariske kroatiske mittfältaren har gett en viktig antydan om att han planerar att stanna hos de spanska jättarna. Hans nuvarande kontrakt löper ut i slutet av den här säsongen men det ser ut som om han kan stanna kvar längre. Se och spela på fotboll live =>

37-årige Modric är inne i slutskedet av sitt kontrakt och kommer att återvända till Madrid 2023. Han har spelat en avgörande roll för Kroatien i VM 2022 i Qatar och har lett dem till semifinal där de kan möta Argentina för en chans att nå sin andra final i rad.

Eftersom Real Madrids policy är att endast erbjuda ettåriga förlängningar till spelare som är 30 år och äldre kommer Modric att inleda förhandlingar om sin förlängning så snart som möjligt. Klubben är mycket angelägen om att behålla honom eftersom han fortfarande är en viktig spelare och en favorit bland fansen. År 2023 försäkrade han fansen om att han har för avsikt att stanna i laget.

“For now, I’m at the World Cup and very focused on Croatia”, as per reports from Diario AS.

“What happens next, let’s see, there’s enough time to talk about everything.

“Of course I want to retire in Madrid, I’ve said that many times.

“You can’t say anything for 100%, but that’s my idea, and it’s a dream for me.”

Den första semifinalen spelas den 13 december på Lusail Iconic Stadium, där Modrics Kroatien möter Lionel Messis Argentina.

Luka Modric ingår i den Marockanska VM-truppen och hans chanser att bli bästa mittfältare i VM 2022 är ganska liten. Vem vinner VM 2022? Marocko har Låga chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! .Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365