Liverpool vände och vann borta mot West Ham

Matchen mellan West Ham och Liverpool skulle inte behöva vänta på spänning och mål. Redan i den 11:e matchminuten skulle det första målet hamna i protokollet, och målskytten skulle bli Liverpools Glen Johnson. En riktig drömträff av Liverpools försvarsklippa, som dök in i målet, till höger om Jussi Jaaskelainen.

Men West Ham fortsatte att jaga ett mål, och i den 36:e minuten fick man en straff med sig, som Mark Noble såg till att förvalta på bästa möjliga sätt. Ställningen var nu 1-1.
Precis innan halvtid, rättare sagt i den 43:e minuten, så skulle West ham även få till sitt andra – med hjälp av Gerrard. Det var nämligen inte en West Ham-lirare som stod för detta mål, utan snarare huvudet på Steven Gerrard, som nickade in den i egen kasse.

I den andra halvleken så var det ett helt nytt och hungrigt Liverpool som vi fick se. Denna gång skulle man verkligen vinna och man ökade pressen.
Till slut skulle det betala av sig. I den 76:e minuten fick Cole en smidig, vass boll serverad utav Sterling, rakt in i straffområdet, som han förvaltar på bästa möjlig sätt – genom att göra 2-2.
Och inte långt efter detta kom även nästa mål. I den 79:e minuten finner Henderson, Shelvey inne i boxen, som lyckas styra in den till 3-2 via West Hams James Collins, till sitt Liverpool.
Detta blev även matchens slutresultat – alltså 3-2 till bortalaget, Liverpool.