Liverpool leder jakten på Vidal

Juventus har klartgjort att man inte tänker släppa sin mittfältsklippa såvida inget jättebud kommer in. Men det hindrar inte media från att placera Vidal bortom Turin redan i sommar. Och enligt dem senaste rapporterna är det Liverpool som är nästa destination. 

Enligt engelska Express leder Liverpool jakten på chilenaren före klubbar som Manchester United och Real Madrid.

Real Madrid är inte i någon position för att jättebuda på Vidal just nu i och med megaköpet av James Rodriguez. Men om Khedira och  Di Maria – som rapporterats bort från Madrid – säljs kan det finansiera ett evenuellt köp av Vidal, men samtidigt kopplas marängerna ihop med ännu en Monaco-spelare som inte kommer att komma billigt, nämligen Radamel Falcao.

Även Liverpool har spenderat flitigt men stärks av jätteförsäljningen av lagets största stjärna Luis Suarez till Barcelona.

Manchester United har problem med att lösa övergångssumman men uppges villiga att uppfylla Vidals alla lönekrav. Men det uppges även Brendan Rodgers göra som har det lite bättre ställt i den ekonomiska frågan samtidigt som Liverpool-tränaren kan erbjuda Champions League-spel. Något som Manchester United för en gångs skull inte kan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365