LISTA: Tio spelare som är bättre i landslaget

LISTA: Tio spelare som är bättre i landslaget

Tio spelare som spelar bättre i landslaget

Det är ganska vanligt bland fotbollssupportrar att det klagas på det faktum att många spelare är bättre när de spelar för sin klubb än för sitt landslag. Det kan bero på en mängd olika saker, som det faktum att man kanske inte är lika sammanspelade internationellt, inte har de rätta spelarna att välja från för att komplettera varandra eller att man är van vid ligan och det spelsättet för att sedan komma ut på den internationella scenen som är helt annorlunda. Oavsett anledning är det inte alltför ovanligt. Men de finns också de spelare som har haft helt okej klubbkarriär men som fortfarande skinit mest på landslagsnivå. Huruvida det handlar om en känsla av nationalism och stolthet som får spelarna att prestera eller om det är lagkamraterna och allt runt om kring, så presterar dessa spelare på denna listan bättre i landslaget än i klubblaget och ses som ikoner i sina landslag.

Tio spelare som presterar bättre i landslaget

Listan inkluderar tre stycken VM-vinnare och fem spelare som har mer än hundra matcher för sitt landslag under bältet. Det är alltså en meriterad massa vi har att arbeta oss igenom här. Men innan vi går in på det mer detaljerat kan vi på Silly Season Sverige tipsa om några av våra andra listor, till exempel sommarens tio hetaste övergångar, tio spelare Mourinho vill sälja i sommar och fem saker alla Liverpoolfans bör veta om Sadio Mané som alla är väldigt omtyckta och som man kan bläddra igenom efter att vi är färdiga med tio spelare som är bättre i landslaget.

10. Neymar

LISTA: Tio spelare som är bättre i landslaget

Stjärnspelaren i Santos i brasilianska Serie A och en av de bästa spelarna i det stjärnkantade Barcelona sedan han kom till den katalonska klubben. Med det sagt, så vrider han ändå upp gasen ett extra snäpp när det handlar om landslaget och hans Brasilien. Vid 23 års ålder hade han redan gjort 65 matcher för Brasilien och 44 mål under dessa matcher.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply