Inter Milan på jakt efter Erik Lamela

LISTA: Världens bästa startelva född 1992

Efter en stark säsong är argentinaren eftertraktad

Tottenham Hotspurs mittfältare Erik Lamela sägs vara av intresse för Inter Milan och den italienska klubben skall överväga att närma sig mittfältaren, och för att få förhandlingarna att gå igenom sägs klubben överväga att göra ett byte.

Tottenham Hotspur hade efter försäljningen av superstjärnan Gareth Bale väldigt mycket pengar. Med en hög transferbudget hämtade de in ett antal olika spelare, som allt eftersom åren har gått antingen har åkt ut med huvudena före eller fått en chans att jobba sig in i laget. En av de som fått stanna är Erik Lamela. Den argentinske mittfältaren såg extremt lovande ut när han kom från Roma och Serie A, med sin snabbhet och alla sina tricks. Men den engelska fotbollen blev någonting helt annat för högeryttern och då han dessutom inte kunde språket särskilt bra blev omställningen enorm. Många har velat sälja högeryttern som inte sägs ha bidragit så mycket.

Men under den senaste säsongen, efter ett andra år under landsmannen Mauricio Pochettino, har Lamela blommat ut. Under året har han vuxit till att bli en stadig leverantör av inlägg från högerkanten och har även bidragit med några mål. Detta har gjort att många europeiska toppklubbar fått upp ögonen för bolltrollaren från Argentina.

En av alla dessa klubbar rapporterar TMW är Inter Milan. Den italienska storklubben sägs vara väldigt intresserad av att värva högeryttern med de känsliga fötterna. Italienarna kan tänka sig, för att göra förhandlingarna mer gångbara och lättare komma till en överrenskommelse, att slänga in mittfältaren Marcelo Brozovic eller försvararen Jeison Murillo. Återstår att se huruvida Tottenham lyssnar på erbjudandet eller inte.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply