LISTA: Tio klara övergångar från början av juni

bet365

Tio stjärnor som bytt klubbadress i början av juni

Sommarens transferfönster har redan slagit upp sina portar och transferuppgifterna haglar åt både höger och vänster. Det surras från agenter, direktörer, presidenter och spelare själv gällande potentiella övergångar, samtidigt som medierna haglar med nya uppgifter dagligen. Vi vet redan att Xavi kommer att lämna Barcelona för spel i Al Sadd, att Danilo ansluter från Porto till Real Madrid, att Memphis Depay ansluter till Manchester United från PSV Eindhoven och att Steven Gerrard lämnar Liverpool för spel i MLS-klubben LA Galaxy.

Klara övergångar under sommar transferfönstret –  juni 2015

Några av dessa namn kommer att återkomma på vår kommande lista, Tio klara övergångar — 8-14 juni, men vi ville få ut några av övergångarna som skett tidigt under sommar transferfönstret 2015. Ifall du vill se alla klara övergångar så ska du ta en på vår avdelning för klara övergångar. Eller varför inte ta en tid på SillyBladet som är vår kommande satsning där vi sammanställer alla officiella övergångar.

Som sagt redan i början av juni, blott ett par dagar in i juni månad, har ytterligare ett par övergångar blivit bekräftade. Juventus har värvat, Liverpool har värvat och även Barcelona har värvat trots sitt transferförbud från UEFA. Här nedan kommer vi nu redovisa tio redan klara övergångar i fotbolls-Europa, bland annat inom La Liga, Premier League och Serie A, som blev officiella tidigare den här månaden.


James Milner

(Från: Manchester City – Till: Liverpool)

Kommentar: Den engelske landslagsmannen har under hela våren länkats bort från den storsatsande storklubben Manchester City och även om vissa uppgifter länkade honom lite löst till Serie A, så har det i princip bara varit aktuellt med en ny Premier League-klubb. Med ett kontrakt som skulle gå ut i sommar var Manchester City inställda på att förlänga med spelaren, men istället blev det en kamp mellan Arsenal och Liverpool för att värva stjärnan. Svaret blev Liverpool.

Läs artikeln: Officiellt: Milner överens med Liverpool

Valet blev officiellt den fjärde juni på Liverpools hemsida och spelaren kommer nästa säsong att spela på Anfield. En kontraktslängd är ännu okänd för spelaren men det har spekulerats gällande ett kontrakt över 3-4 år.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply