Officiellt: Dani Alves förlänger med Barcelona

bet365

Dani Alves förlänger med FC Barcelona trots alla rykten därifrån

FC Barcelona bekräftade härom dagen värvningen av Sevillas ytterback Aleix Vidal som tänkt ersättare för Dani Alves. Nu väljer Dani Alves istället att förlänga sitt kontrakt med Barcelona.

De flesta förväntade sig att Dani Alves skulle lämna Barcelona i sommar då hans kontrakt var på väg att gå ut i juli och han hade inte skrivit på någon förlängning. Barcelona förberedde sig till och med genom att, bara för någon dag sedan, bekräfta värvningen av Alex Vidal som spelade ytterback i Sevilla. Det sågs som den sista bekräftelsen för Dani Alves ridå i klubben och det var bara en väntan vilken klubb Dani Alves skulle skriva på för och när det skulle ske.

Två-årigt kontrakt klar för brassen

Därför kom Barcelonas besked under tisdagseftermiddagen som en chock när man bekräftar på sin officiella hemsida att man har förlängt Dani Alves kontrakt till och med juni 2017, alltså en förlängning på två år. En option på ett tredje år finns också inbakad i kontraktet om alla parter vill det, så Dani Alves kan alltså stanna i Barcelona till och med juni 2018 i och med det nya kontraktet.

Läs artikeln: LISTA: Tio klara övergångar från början av juni

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply