LISTA: Sju spelare som ingen klubb vill värva

LISTA: Sju spelare som ingen klubb vill värva

Lista: Sju spelare som inget lag vill ha – gratis

Vem är världens bästa fotbollsspelare? Vilka är de bästa fotbollsspelarna någonsinMånga ställer sig frågor om världens rikaste fotbollsspelarefotbollsklubbarna som tjänar mest i Europa och marknadens tio mest överskattade spelare. Ämnen som som alltid kommer upp är nästan allt vilka de bästa fotbollsspelarna i världen ärvem som är världens dyraste fotbollsspelare eller hur mycket kostade Neymar. Vi på Silly Season Sverige har nu valt att göra en lista med sju spelare som till exempel har en mycket högre lön än vad han egentligen är värd, en spelare som har krav för en övergång eller helt enkelt inte platser i något storlag. Spelarna på listan är allt från stjärnor som varit otroligt bra men tappat formen helt till spelare som man ibland undrar hur de spelar i den klubben som de tillhör.

Dessa sju spelare har alla något gemensamt, de har höga löner och deras nuvarande klubbar vill göra sig av med de, vilket inte är lätt.

LISTA: Sju överskattade spelare som ingen vill värva

Tigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av de mest populära och vi rekommenderar er att ta en titt på de, efter att vi gått igenom sju spelare som ingen klubb vill ha.

 

7. Robinho

Världens sämsta fotbollsspelare

Den brasilianske stjärnan kallades tidigare för “den nye Pelé” men har aldrig riktigt lyckats och spelat i flertalet olika klubbar innan han tillslut hamnade i Guangzhou Evergrande, där han endast har spelat nio matcher. Vid 31 års ålder ser det ut som att Robinhos spelarkarriär är över.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply