Kovacic aktuell för många klubbar

Kovacic aktuell för många klubbar

Mateo Kovacic het på marknaden

I sommar förväntas Mateo Kovacic, en av Real Madrids spelare, lämna Los Blancos. För enligt många källor så ska flera klubbar ha hört av sig till spelaren för att signa honom. Så det verkar bli en dragkamp om mittfältaren.

För tillfället så befinner sig Kovacic med Kroatien VM-trupp, som ska spela åttondelsfinal i VM 2018, mot Danmark. Även om han måste vänta ett tag, så lär dock en del fokus ligga på var mittfältaren hamnar efter sommaren. Det verkar var praktiskt taget klart att han lämnar den spanska huvudstaden. Troligtvs blir det United, men det är även som så att flera andra klubbar har visat intresse för den kroatiske 24-åringen.

Vill ha mer speltid

LISTA: VM 2018 bästa mittfältare

Det var under sommaren 2015 som den kroatiske mittfältaren valde att lämna Milano-klubben Inter. Han var då 21, och har nu fyllt 24, men sågs redan då som en av de blivande storstjärnorna i världen på sin position.

Även om han gjort det bra i inhopp samt de matcher som Mateo Kovacic startat, så är det något som fattats. Det handlar då framför allt om den ordinarie speltiden. Just nu rykta bland annat Manchester United, Chelsea och Juventus vilja värva innermittfältaren under sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply