Cillesen på väg bort

Cillesen på väg bort

Väntas lämna Barca i sommar

Det ryktas flitigt om att Jasper Cillessen kommer lämna Barcelona den här sommaren. Enligt så väl brittisk som spansk media ska han vara intresserad av att lämna den katalanska storklubben för att söka efter mer speltid.

Den nu 29-årige målvakten lämnade Ajax som 27-åringen med förväntan att gå in som första-keeper. Men det blev inte som holländaren hoppas på, och nu har tysken Andre Ter Stegen startplatsen i järnhand.

Nu när åttondelsfinaler VM 2018 spelschema nästan är spikade så gäller det dock annat för Cillesen. Han och alla andra holländare är ju hemma under VM, och då väntas ju den holländske burvakten att leta en ny klubb. Något som kan bli Chelsea eller Liverpool i första hand.

Har hela sommaren att fundera

Eftersom Holland inte kvalade sig in till Fotbolls-VM 2018 så kommer ju målvakten att få hela sommaren på sig att fundera. När flera klubbar i Champions League, men som sagt även en del italienska klubbar visat intresse, så är det förstås bra för keepern.

Nu kommer det samtidigt rykten om att den tyska storklubben Bayern Munchen ska vara intresserade av att värva Jasper Cillessen. Deras Manuel Neuer har ju både blivit äldre samt dragits med en del skadeproblem under den senaste tiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply