Uppgifter: FC Barcelona överens med Frenkie De Jong

Uppgifter: FC Barcelona överens med Frenkie De Jong

Frenkie De Jong närmar sig Barcelona

Mittfältaren ska enligt spansk press vara överens med FC Barcelona om en flytt till Camp Nou under sommarens transferfönster.

FC Barcelona fortsätter att hitta förstärkningar till den kommande säsongen. Man har tidigare skrivit kontrakt med flera yngre spelare samtidigt som det pratas om flera namn på väg in. Den senaste spelaren som ser ut att dra på sig den blåröda tröjan är Frenkie De Jong. Barcelona ska vara överens med 21-åringen om ett kontrakt och nu återstår det endast att komma överens med Ajax om en övergång.

Enligt den Barcelonabaserade tidningen Diario SPORT ska den holländske U21-landslagsspelaren komma att kosta 50 miljoner euro. Ajax är inte speciellt intresserade av att sänka prislappen för spelaren och det återstår att se hur mycket spanjorerna är beredda att betala för De Jong som är född 1997.

Flera namn på väg in

Det är inte bara De Jong som kan komma att ansluta till Camp Nou i sommar. I och med den misslyckade värvningen av Antoine Griezmann har man en större summa pengar att spendera under sommaren och det är framför allt försvarare och mittfältare det pratas om. Bland annat ska Bayern Munchens Thiago ryktas kunna återvända till de nordöstra delarna av Spanien i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply