Juventus vill låna ut Marko Pjaca

Juventus vill låna ut Marko Pjaca

Flera storklubbar vill låna från Juventus

Marko Pjaca spåddes en lysande framtid när Juventus värvade honom från Dinamo Zagreb sommaren 2016. Genombrottet har inte kommit än och nu vill Juventus låna ut honom för att hjälpa hans utveckling.

Marko Pjaca var en av Dinamo Zagrebs största guldklimpar när Juventus pungade ut drygt 200 miljoner kronor för yttern sommaren 2016. Den då 21-åriga kroaten hade slagit igenom ordentligt i Dinamo Zagreb och flera av Europas storklubbar ville ha honom. Juventus blev alltså valet, men än så länge har det gått trögt.

Fotbollsarenor VM 2018 Ryssland

Pjaca har endast spelat 16 Serie A-matcher på 17 månader och inte gjort ett enda mål på dessa. Han har också blivit kritiserad av flera Juventus-fans trots sin unga ålder. Nu verkar Juventus ta tag i saken och leta efter en utlåning för att hjälpa Pjaca i hans utveckling.

Flera storklubbar runt om i Europa är intresserade

Det är Transfermarketweb som uppger att klubbar som Liverpool, Monaco, Schalke, Atalanta och Zenit St Petersburg är intresserade av att låna Pjaca i januari. Det återstår att se om det kommer finnas någon köpoption i lånet för den kroatiska landslagsmannen.

Pjacas kontrakt med Juventus går ut sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply