Real Madrid vill stjäla stjärnskott från Barcelona

Real Madrid vill stjäla stjärnskott från Barcelona

Oriol Busquets från Barcelona kan köpas av Real Madrid

Sergio Busquets är den mest kända Busquets i Barcelona, men det finns en till som spås bli en världsstjärna framöver. Det handlar om Oriol Busquets, inte släkt med Sergio, som kan lämna moderklubben Barca för ärkerivalen Real Madrid.

Real Madrid har ett par affärer på affärer på gång, den största sägs vara Eden Hazard från Chelsea. Pengar har man iallafall fortfarande, trots att man erbjudit Gareth Bale en sinnessjuk lön nyligen. Man letar dock inte bara nyförvärv från den allra översta hyllan, nu har man nämligen vänt blickarna åt ärkerivalen Barcelona.

Det handlar inte om någon av Barcelonas nuvarande stjärnor, det handlar faktiskt inte ens om en spelare från A-laget. Mannen som Real Madrid sägs jaga enligt AS är den extremt talangfulla Oriol Busquets. Den 18-åriga defensiva mittfältaren spås en lysande framtid men frågan är bara i vilken klubb den framtiden är.

Fotbolls VM 2018 arenor Ryssland

Påminner om sin namne

Som tidigare nämnt är Oriol inte släkt med Sergio men de har faktiskt en väldigt likvärd spelstil. Oriol är 185 centimeter lång och spelar defensiv mittfältare. Han skulle alltså lätt kunna blandas ihop med den äldre Sergio. Oriol har alla förutsättningar för att bli minst lika bra då han redan är en kugge i Barcelona B och i det spanska U19-landslaget.

Oriols kontrakt går ut i sommar och Real Madrid ska vara sugna på att locka över honom till huvudstaden. Barcelona uppges däremot vara lugna och tror starkt på att mittfältaren kommer skriva på ett nytt kontrakt med klubben inom kort.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply