Uppgifter: Juventus intresserade av Jadon Sancho

Uppgifter: Juventus intresserade av Jadon Sancho

Efter ett bråk med Erik ten Hag för en månad sedan har Jadon Sancho blivit helt utan speltid i Manchester United. Nu har en potentiell flyktväg dykt upp för engelsmannen.

I början av september valde ten Hag att inte ta ut Sancho i Manchester Uniteds trupp till matchen mot Arsenal. Efter matchen gick Sancho ut på Instagram och publicerade ett uttalande där han skrev så här:

”Jag har varit en syndabock under lång tid vilket inte är rättvist! Allt jag vill göra är att spela fotboll med ett leende på läpparna och bidra till mitt lag. Jag respekterar alla beslut som tas av tränarstaben, jag spelar med fantastiska spelare… Jag kommer att fortsätta kämpa för den här klubben oavsett vad.”

Uttalandet raderades sedan men skadan var redan gjord och 23-åringen har inte spelat en minut sedan dess. Yttermittfältaren har  inte bett om ursäkt för uttalandet och hans Manchester United-karriär är därmed med största sannolikhet över.

Enligt uppgifter från The Sun är Juventus intresserade av att låna in engelsmannen i januari, ett lån som skulle kunna bli permanent nästa sommar där den ryktade summan sägs ligga på runt 60 miljoner pund. Sancho värvades till Old Trafford från Dortmund för 73 miljoner pund sommaren 2021. 

Jadon Sancho har kontrakt med Manchester United fram till sommaren 2026.

SE ÄVEN: Manchester City och Real Madrid vill värva världsstjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply