Independent: Isak högst upp på Arsenals lista

Independent: Isak högst upp på Arsenals lista

Arsenal gjorde en fantastisk Premier League-säsong, men slutade ”bara” tvåa bakom suveräna Manchester City som vann ligatiteln för fjärde året i rad. Två poäng fattades för Arsenal som slutade på 89 poäng i tabellen.

Nu är siktet inställt på en säsong med 90+ poäng och förstås en ligatitel. Arsenal är ute efter att värva en ny forward inför lagets försäsongsturné och Newcastle-svensken Alexander Isak är alltjämt högst upp på Londonklubbens lista, enligt The Independent. Brian Bobbey i Ajax ses som andrahandsalternativet om Arsenal inte lyckas lösa Isak.

Isak gjorde 21 mål i Premier League den gångna säsongen och slutade trea i Premier Leagues skytteliga. Newcastle uppges av förklarliga skäl inte vilja sälja succésvensken, som därmed kan bli dyr att köpa för Arsenal. Newcastle hoppas skriva ett nytt kontrakt med Isak och bygga laget runt honom, uppger The Independent.

Ett annat namn på Arsenals önskelista är Isaks landslagskollega Viktor Gyökeres, svensken som öste in 43 mål och 15 assist för Sporting den gångna säsongen.

LÄS MER: Liverpool kan snuva Arsenal på Isak

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply