”Jovetic och Salah kommer spela i Milano”

Stevan Jovetic och Mohamed Salah kommer enligt Juventus direktör Beppe Marotta att spela sin fotboll i Milano nästa säsong, det avslöjade italienaren enligt Football Italia i det italienska TV-programmet Mediaset Premier Sport.

Både AC Milan och Inter har öppnat plånboken rejält under transfersommarens första veckor. Den förstämnda klubben har förstärkt anfallet med både Sevillas Carlos Bacca och Sjachtar Donetsks Luiz Adriano, och även värvat in Andrea Bertolacci. Den svartblåa Milano-rivalen har däremot förstärkt mer defensivt, med värvningar av de båda mittbackarna Miranda och Jeison Murillo, FC Barcelonas högerback Martin Montoya och som grädde på moset det defensiva stjärnskottet Geoffrey Kondogbia från AS Monaco.

”Kommer spela i Milano”

Nu verkar än fler värvningar vara på väg in i något – eller båda – av de båda rivaliserande lagen från Milano. – De kommer spela i en randig tröja i Milano nästa säsong, sa Juventus direktör Beppe Marotta enligt Football Italia i Mediaset Premium Sport angående hans klubbs intresse av Mohamed Salah och Stevan Jovetic. Den beskrivningen passar naturligtvis in på både AC Milan och Inter, men enligt Football Italia pekar det mesta på att det faktiskt är den sistnämnda klubben som är nära att knyta till sig de båda offensiva spelarna.

”Blir klar för italiensk klubb”

Både Chelseas Mohamed Salah och Manchester Citys Stevan Jovetic har varit omgärdade av rykten den här sommaren, och så sent som för någon dag sedan bekräftade den förstnämde spelarens agent att han kommer att spela i Serie A i höst – men inte i Fiorentina, där han gjorde succé på lån ifrån Chelsea. – Vi har fattat beslutet att inte stanna i Fiorentina. Salah kommer inom kort att flytta till en annan italiensk klubb, sa agenten Ramy Abbas till Firenzeviola.it då.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply