Marotta avslöjar värvning – och öppnar för Cuadrado

Frispråkig Marotta avslöjar värvning av Simone Zaza

Juventus bygger nytt efter att Andrea Pirlo och Carlos Tevez lämnat klubben. Sami Khedira och Paulo Dybala är redan klara för klubben – och idag avslöjade klubbens direktör Beppe Marotta att även Simone Zaza inom kort kommer presenterad för klubben.

Juventus dominans i den italienska fotbollen under de senaste åren har nog inte gått någon förbi, men under sommarens tranferfönster har flera konkurrenter rustat rejält för att försöka utmana ”den gamla damen” under kommande Serie A-säsong. Naturligtvis har även Juve värvat rejält, och man hämtat in bland andra Sami Khedira från Real Madrid på free transfer och Paulo Dybala från Palermo i en övergång värd cirka 30 miljoner euro.

”Offentligöra ankomsten av Zaza”

Trots de två respektingivande värvningarna är det inte slut än, det avslöjade den italienska storklubbens direktör Beppe Marotta enligt Football Italia i det italienska TV-programmet Mediaset Premium Sport. Marotta var i programmet oerhört tydlig med att man inom de närmsta dagarna kommer att presentera Simone Zaza från Sassuolo, en anfallare som under den gångna säsongen prickade in 11 mål i Serie A och dessutom landslagsdebuterade för Italien. – Vi har värvat Sami Khedira, Paulo Dybala och den unge Daniele Rugani, och vi ska snart offentliggöra ankomsten av Simone Zaza, sa Marotta i programmet.

Öppen för lån av Cuadrado

Förutom att avslöja vem som är hans egen klubbs nästa värvning och dessutom säga att Stevan Jovetic och Mohamed Salah kommer spela nästa säsong i Milano, bekräftade även Marotta rapporterna om att Juventus är intresserade av att låna in Chelseas Juan Cuadrado, som inte alls kommit till sin rätt i London efter flytten från Fiorentina. – Vi är öppna för alla möjligheter. Om Chelsea vill släppa Cuadrado på lån, skulle vi naturligtvis vara väldigt glada över det.

Cuadrado har under sitt första halvår under Jose Mourinho mest fått sitta på bänken, och den colombianske landslagsmannen lyckades inte göra ett enda Premier League-mål på 12 matcher.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply