Jorginho nära flytt till Manchester City

Jorginho nära flytt till Manchester City

Fortsätt nära övergån till City

Vändningarna kring Jorginho fortsätter. Just nu uppger italiensk media att Napoli-stjärnan ska vara nära att skriva på före Manchester City. Det samtidigt som andra engelska sajter tidigare skrivit att det inte kommer att bli någon flytt för den brasilanskfödde italienaren.

Jorginho har under de senaste åren varit ett jagat namn i Fotbollseuropa. Spelaren som är född i Brasilien har varit på intresselistan hos flera storklubbar och nu försöker man på nytt med att rycka i 26-åringen. Men däremot så har det inte alltid varit klart var Napolis guldklimp kommer att hamna.

Pep Guardiola och Manchester City är ju sedan tidigare intresserade av att värva mittfältaren. Dock har han avråtts att gå dit, då speltiden över en hel säsong kan bli lite.

Kan få svårt med speltiden

Läs mer: Tränarna som tjänar mest i VM 2018

För i Manchester City så finns ju ett stort problem. Det handlar om att att Jorginho bara blir en i mängden, något som är risken med att gå till en klubb med så många stjärnor.

Bland annat så kommer vi ju att kunna hitta en rad av duktiga mittfältare på Napolis mittfält. Något som gör att Jorginho kan få det väldigt tufft att slå sig in i startelvan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply