Uppgifter: Anthony Martials prislapp

Uppgifter Anthony Martials prislapp

Manchester United-stjärnans kan kosta mycket

Det var ju under veckan som Anthony Martials agent gick ut med att hans klient officiellt vill lämna. United försöker hålla kvar honom, men i värsta fall kan de i alla fall tjäna en rejäl hacka på honom.

När Anthony Martial lämnade Monaco för Manchester United gjorde han det som en blivande superstjärna. Det har dock varit tufft i Premier League för den nu 22-årige yttern, som tack vare bland ande prestationer inte blev utan till den franska VM-truppen.

Det har ryktats om en hel del olika klubbar ute i Europa, till exempel spanska Real Madrid, men även flera engelska lag. Det har inte minst varit Arsenal och även London-rivalen Tottenham har kopplats ihop med klubben. Det ska även finnas intresse från italienska Juventus samt franska Paris Saint-German. Nu återstår det att se var yttern hamnar under den här sommarens transferfönster. Han uppges ha en prislapp på över 750 miljoner kronor, enligt Daily Mirror.

Kan gå i sommar

SE HÄR: Bästa målvakterna i VM

Det handlar alltså om att den franske talangen, som förväntade att ha gjort bättre vid det här laget, ska vara nära en övergång till någon annan storklubb. Inte minst kan PSG och Real Madrid bli nästa destination. Men samtidigt finns det en risk för att fransosen får nöta mycket bänk där.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply