David De Gea nära nytt kontrakt

David De Gea nära nytt kontrakt

Stjärnmålvakten förlänger med United?

Turerna kring David De Geas framtid har verkligen varit många. Nu kommer dock uppgifter från England om att Manchester Uniteds stjärnmålvakt ska vara överens om ett nytt kontrakt med klubben.

En av de klart de bästa målvakterna just nu är Manchester Uniteds David De Gea. Han må ha stått för en riktig blunder när Spaniens VM-trupp 2018 spelade 3-3 mot en storspelande Cristiano Ronaldo i Portugal under gårdagen.

Men trots tavlan, som ledde till Ronaldos 2-1-mål i slutet av den första halvleken, så förbli ju De Gea en världsmålvakt. Kanske rent av den bäste? Något som väldigt många klubbar är väl medvetna om, och därför lägger fokus på att värva honom.

Skriver på inom kort?

Läs mer: Bästa målvakterna i VM

Ja, det verkar alltså som att De Gea bara är detaljer från att skriva ett nytt kontrakt med den engelska storklubben. Det har ju ryktats mer än flera gånger om att United-målvakten ska vara på väg bort.

Framför allt till Real Madrid. Och samtidigt som den spanska storklubben fortsätter att leta en eventuell ersättare till Keylor Navas, som även han är i VM då han representerar Costa Ricas trupp till VM, så verkar det nu bli allt svårare att ta in Uniteds De Gea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply