Zlatan Ibrahimović flytt till Milan kan stoppas

Kinesernas intåg kan hindra Ibrahimović flytt till AC Milan

Zlatan Ibrahimović sitter på ett utgående kontrakt med Paris Saint-Germain. Samtidigt har han öppnat för en återvändo till Milan. Men nu kan en sådan flytt stoppas efter att Serie A-klubben förhandlar med kinesiska investerare.

Zlatan Ibrahimović framtid i Paris Saint-Germain är fortsatt oviss. Skyttekungens kontrakt med Ligue 1-mästarna löper ut i sommar och än har man inte fått till någon förlängning. Igår kom dessutom uppgifter från L’Equipe om att svensken är missnöjd över PSG:s agerande gällande hans kontraktssituation. Mycket talar därför för en flytt bort från den franska huvudstaden efter säsongen. Men klubben har endast fått in två konkreta bud, det ena var från Kina och det andra från Manchester United – som lockar med superlön. Trots det har det mesta pekat på en återvändo till Milan, vilket agenten Mino Raiola själv öppnat för.

Milan kan ha andra transferplaner

Ibrahimović vill ha sin framtid beslutad innan sommarens EM-slutspel i Frankrike. Men om han hade hoppats på en flytt tillbaka till Italien så kan han nu tvingas tänka om. Det är Corriere dello Sport som skriver att Milan inte längre är intresserade av att slussa in 34-åringen i sommar. Fininvest, som äger delar av Serie A-klubben, bekräftade under tisdagen att man närmar sig en försäljning av klubben till kinesiska investerare. Enligt uppgifterna ska de nya delägarna ha andra transferplaner och kommer därför inte försöka värva PSG-stjärnan.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat att Milan vill värva Mateo Kovacic från Real Madrid, men den värvningen är inte heller aktuell om man ska tro på källan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365