Genoa uppges vilja värva Oscar Hiljemark

Serie A-klubb rycker i Oscar Hiljemark

Oscar Hiljemark imponerar i Palermo och har flera klubbar efter sig. Nu uppges även Genoa ha gett sig in i jakten på mittfältarens signatur.

Att vinna U21-EM kan göra gott för karriären, det vet vi flera exempel på. Victor Nilsson Lindelöf har gjort succé sedan dess och jagas av Manchester United och en rad andra spelare har slagit sig in i det svenska A-landslaget. En av dem som gjorde ett riktigt bra mästerskap och som imponerat sedan dess är mittfältaren Oscar Hiljemark som sedan 2015 tillhört Palermo.

Svensken har på sistone gjort riktigt bra ifrån sig och har flera klubbar efter sig, däribland Dynamo Kiev, Roma och Atalanta där Dynamo Kiev sägs ha varit nära en värvning av spelaren i en affär värd tre miljoner euro. Men nu kommer det uppgifter som gör gällande att det kan bli en fortsättning i Serie A för 24-åringens del. Enligt Sky Sports Italia är nämligen Genoa intresserade av att plocka in spelaren inför nästa säsong, och man kommer att förbereda ett bud som överskrider det som Dynamo Kiev var redo att lägga i hopp om en affär.

Oscar Hiljemark har kontrakt med Palermo fram till 2019.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply