bet365

Robin Quaison nära flytt till Sampdoria

Svensken lämnar Palermo för ligakonkurrent?

Robin Quaison förväntas lämna Palermo. Nu uppges han vara överens med Sampdoria gällande en flytt till Serie A-konkurrenten.

Robin Quaison har på sistone gjort riktigt bra ifrån sig i Palermo och mäktat med en del mål vilket inte gått obemärkt förbi. Med tanke på att mittfältaren sitter på ett kontrakt med den italienska klubben som löper ut till sommaren har ryktena angående en flytt gått varma. Det har bland annat talats om en flytt till Bundesliga-klubben Hoffenheim men framförallt har Fenerbache nämnts som en möjlig klubbadress men i och med den oroliga situationen som råder i Turkiet har en sådan flytt inte blivit av.

Nu har istället en annan klubb gett sig in i jakten på 23-åringens underskrift. Det är Calciomercato som rapporterar att Sampdoria spanat in den svenske landslagsmannen sedan länge och att man är intresserade av att slussa in honom i sin trupp. Frågan är bara om man kommer att vilja göra det under januarifönstret när man fortfarande behöver betala en viss summa för honom eller om man tänker vänta till sommaren då han går gratis som bosman.

Även Quaisons lagkamrat Oscar Hiljemark ser ut att kunna lämna Palermo för en annan Serie A-klubb.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply