Uppgifter: Napoli värvar från Empoli igen

bet365

Elseid Hysaj ska vara överens om ett femårskontrakt

Den italienska storklubben Napoli har redan plockat in managern Maurizio Sarri och den hyllade mittfältaren Mirko Valdifiori från Empoli. Nu uppges även Elseid Hysaj vara klar för Neapel-klubben.

Det är onekligen ett Napoli med ingredienser från Empoli som kokas ihop i Neapel den här sommaren. Efter att spanjoren Rafael Benitez lämnade Serie A-klubben för att testa lyckan med Real Madrid, värvade Napoli i sin tur in Maurizio Sarri som ny manager från Empoli. Därefter blev dessutom förra säsongens landslagsdebutant, Mirko Valdifiori klar för klubben.

Femårskontrakt med Napoli

Nu surras det i italiensk media igen gällande en värvning från Empoli. Enligt Skys uppgifter på fredagen ska nämligen försvararen Elseid Hysaj vara i stort sett klar för Napoli, efter att han nyligen kommit överens med klubben om ett femårigt avtal. Den albanske landslagsmannen har tidigare berättat att det är en dröm att gå till Napoli och övergången har egentligen varit en formalitet de senaste dagarna.

Nu ska spelaren dock ha signerat sitt kontrakt enligt Sky och kommer att lämna Empolis försäsongsläger och ansluta till Napoli.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply