Uppgifter: Gonzalo Higuain stängs av i fyra matcher

Uppgifter: Gonzalo Higuain stängs av i fyra matcher

Efter det han gjorde i helgens match

Efter Gonzalo Higuains agerande i helgens match mot Udinese stängs han av i fyra matcher, uppger Football Italia.

Gonzalo Higuain hamnade i blåsväder under helgen. I en match där hans Napoli förlorade med 3-1 mot Udinese knuffade argentinaren till domaren efter att han tilldeltas sitt andra gula kort och därmed blivit utvisad. Nu har uppgifter kommit om vilket straff Higuain kommer att få efter sitt agerande.

Enligt Football Italia kommer anfallaren att stängas av i fyra matcher. Han blir avstängd en match för det röda kortet, en för att ha knuffat domaren och två för att han ska ha sagt två olika förnedrande saker till domaren. Allt detta sägs stå i den domarrapport som skrevs av Massimiliano Irrati, som dömde matchen mellan Udinese och Napoli. I rapporten ska domaren ha skrivit att han blev ”lätt knuffad” av Higuain, vilket är väsentligt för att avstängningen inte skulle bli ännu längre. Om Irrati inte hade använt ordet ”lätt” hade argentinaren riskerat att bli avstängd i tio matcher istället.

Samtidigt ryktas det även att Napolis tränare Maurizio Sarri också kommer att bli avstängd, då han ska ha sagt till domarna ”att de skulle skämmas.” Sarri blev uppskickad på läktaren för sitt agerande och tränaren ryktas nu bli avstängd i en match.

Allt detta sägs bli bekräftat under tisdagen, då den disciplinära rapporten kommer att bli offentlig.

Fler nyheter om NapoliMarek Hamsik kan förlänga med Napoli 

Tottenham jagar Lorenzo Insigne  

Napoli intresserade av Daniel Sturridge

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply