LISTA: Tio saker att veta om Antonio Conte

10 saker att veta om Antonio Conte

10 fakta om Chelseas nya tränare Antonio Conte

Den 4:e april 2016 presenterades Antonio Conte som ny huvudtränare för Chelsea. Han kommer tillträda rollen efter sommarens EM-slutspel med Italien, landet han både kommer ifrån och är förbundskapten för. Därefter kommer 46-åringen tillbringa de närmsta tre åren i Chelsea om allt går som det ska då han har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med juni 2019.

Antonio Conte är redan ett stort namn i Italien, både som spelare och som tränare. Det är främst hans perioder i Juventus som folk kommer ihåg honom för då han har tagit både Serie A-titlar som spelare och tränare. För att göra det lättare för Dig att få koll på vem Conte egentligen är och vad han har åstadkommit i sin karriär så har vi på Silly Season Sverige tagit fram tio saker du borde veta om Antonio Conte.

Saker du borde borde veta om Antonio Conte

Det har varit på gång i flera månader egentligen men det var först nu som Conte presenterades av Chelsea. I mars bekräftade han nämligen att han avgår som italiensk förbundskapten efter sommarens EM och då var det inte speciellt svårt att lista ut att Chelsea skulle bli hans nästa projekt. Conte sållar sig till listan med Chelseas tränare under Roman Abramovich-eran.
Nu samlar vi därför tio viktiga fakta att veta om Chelseas nya tränare Antonio Conte.

Silly Season Sverige har tidigare presenterat fem saker att veta om Antonio Conte, men nu utökar vi listan och presenterat 10 saker att veta om Antonio Conte.

Klicka på Nästa för att komma vidare till listan

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply