Swansea jagar Liverpools Alberto Moreno

Swansea jagar Liverpools Alberto Moreno

Liverpool kan sälja Alberto Moreno

Försvararen som spenderat tre säsonger på Anfield kan nu komma att lämna. Enligt uppgifter ska Swansea City vara intresserad av att köpa spanjoren.

Alberto Moreno har inte haft det lätt sen flytten till Anfield. Spanjoren anslöt från Sevilla men har inte hittat den fina form han hade under tiden i den andalusiska klubben. Under den gångna säsongen blev det endast 298 minuter på totalt 12 ligamatcher och nu tyder det mesta på att Moreno lämnar Merseyside under sommarens transferfönster. Spanjoren sitter för närvarande på ett kontrakt till och med sommaren 2019 men kommer med största sannolikhet att lämna Liverpool då Jurgen Klopp inte sägs räkna med ytterbacken.

Att Moreno inte fortsätter hos The Reds är mer eller mindre klart, och det blir allt klarare till vilken klubb som 24-åringen kommer spela i nästa säsong. Enligt FootballWhispers sägs nämligen Swansea City vara beredda att betala 12 miljoner euro, en affär som kan komma att bli klar inom kort. Walesarna är dock inte den enda klubb att vara intresserade av Moreno. Även Borussia Mönchengladbach, Hertha Berlin och Napoli ska vara intresserade av spelaren som fyller 25 år i början av juli månad.

Sedan tidigare under transferfönstret står det klart att Liverpool värvar Mohamed Salah från AS Roma samtidigt som man även sägs vara nära en värvning av Alex Oxlade-Chamberlain från Arsenal.

Swansea jagar Liverpools Alberto Moreno

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply