Alexandre Lacazette allt närmare Atlético Madrid

Alexandre Lacazette allt närmare Atlético Madrid

Atlético Madrid närmar sig Lacazette

Lyons president Jean-Michel Aulas bekräftar att man inte vill stressa fram en försäljning och att man kan vänta på en övergång till Atlético i januari månad.

Var Alexandre Lacazette spelar nästa säsong ser ut att bli mer klart för var dag som går. Fransmannen har länge varit så gott som klar för en flytt till Atlético Madrid men då idrottens skiljedomstol förbjöd den spanska huvudstadsklubben att skriva in nya spelare under vinterns och sommarens transferfönster kom rapporter om att en flytt till Arsenal var nära.

Nästan varje dag kommer uppgifter om att Lacazette ska ha skrivit på för Arsenal men nu uttalar sig Lyons president Jean-Michel Aulas om spelarens framtid och säger att man inte kommer stressa för att få spelaren såld i sommar.

– Jag har ingen som helst intention att sälja Lacazette inom kort. Budet från Atlético Madrid finns alltid där och han kan lämna den 1 januari. jag såg Wenger i matchen mellan Frankrike och England och jag förstår om Arsenal är intresserade. Det är dock inget att börja prata om redan nu. Innan vi säljer Lacazette måste vi först hitta en ersättare, säger Aulas.

SE ÄVEN: Officiellt: Antoine Griezmann förlänger med Atlético Madrid

Alexandre Lacazette befinner sig för närvarande på semester tillsammans med Antoine Griezmann i väntan på att en affär ska bli klar och om det går som de båda tänkt sig spelar de tillsammans i Atlético Madrid efter årsskiftet.

Aulas bekräftar Atléticos bud och säger att man inte kommer släppa spelaren för mindre.

– Alla vet att Atléticos bud ligger på 53 miljoner euro plus 12 miljoner i bonusar. Totalt blir det 65 miljoner euro. Oavsett vilken klubb han går till kommer övergångssumman ligga på den nivån. Det är ett pris som garanterar 25-30 mål per säsong, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply