Paulinho bekräftar: Förhandlar med Barcelona

Paulinho bekräftar- Förhandlar med Barcelona

Barcelona förhandlar om Paulinho

Den före detta Tottenham-spelaren är på väg att skriva på för Barcelona, något han bekräftar i en intervju i brasiliansk tv.

Transferfönstret är i full gång och flera av Europas största klubbar har redan börjat värva inför den kommande säsongen. Barcelona har flera spelare på önskelistan och en av de är brassen Paulinho. Mittfältaren lämnade Tottenham för spel i kinesiska Guangzhou Evergrande 2015 men nu är han på väg tillbaka till den europeiska fotbollen, något Paulinho själv bekräftade.

I en intervju med brasilianska Globoesporte avslöjar Paulinho att Barcelona tagit med spelarens agent för att inleda en övergångsprocess.

– De har kommit med ett erbjudande och det hålls diskussioner. Det är svårt att säga exakt hur läget ser ut men jag är glad över att en klubb som Barcelona är intresserad av mig, säger Paulinho.

Spelaren kopplades för några år sen ihop med Real Madrid efter flertalet fina landskamper men istället blev det en flytt till Tottenham där det inte blev någon lyckad tid.

SE ÄVEN: Barcelona lönelista 2017

Säljer Munir i sommar

Munir El Haddadi lyckades inte slå sig in i Barcelona under tidningen i den katalanska storklubben. Under den gångna säsongen lånades anfallaren därför ut till Valencia i hopp om ett genombrott för den 21-årige anfallaren. Det ser inte ut att bli någon fortsättning på Camp Nou för spelaren och det mesta tyder på att det blir en försäljning av spelaren under sommarens transferfönster. Munirs utköpsklausul ligger på 60 miljoner euro men då Barcelona behöver intäkter för spelarköp i sommar kan en affär komma att bli av för drygt 20 miljoner euro.

Enligt Catalunya Radio ska ryska Zenit Sankt Petersburg vara beredda att köpa loss spelaren för den tidigare nämnda summan och skriva ett kontrakt med spelaren som fortfarande är i början av sin karriär som professionell fotbollsspelare. Under den gångna säsongen spelade Munir i Valencia men den spanska storklubben ska inte ha gett någon som helst signal att man vill värva Munir i sommar, något som gjort att Barca börjat vända blickarna mot andra håll.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply