Sampdorias president bekräftar Cassano-samtal

bet365

Den gamle måltjuven kan återvända till Serie A-klubben

Hamnstaden Genua kan snart få se Antonio Cassano på Stadio Luigi Ferraris. Nu bekräftar nämligen Sampdorias president Massimo Ferrero att samtal med spelarens representanter har ägt rum.

Den italienska veteranen Antonio Cassano rev tidigare det här året kontraktet med krisstämplade klubben Parma efter gigantiska ekonomiska bekymmer. Under den senaste månaden har den italienske anfallaren varit på jakt efter en ny klubbadress till nästa säsong, där det senaste handlat om en specifik klubb.

Och den specifika klubben är Sampdoria, där Antonio Cassano tillbringade en framgångsrik tid tidigare under sin karriär. Den numera 32-årige stjärnan spelade mellan 2008 och 2010, där det blev totalt 40 mål och 38 målgivande passningar på 115 matcher. Han har även under karriären spelat för storklubbar som Roma, Inter, Milan och Real Madrid.

”Vem som helst kan återvända”

Under dagen har uppgifter i italiensk media rapporterat att Antonio Cassanos agent träffat Sampdorias president Massimo Ferrero för att diskutera kring en återkomst. Och nu på torsdagskvällen har detta möte bekräftats av presidenten.
– Kan Cassano återvända? Vem som helst kan återvända. Idag träffade vi en av hans personer. Vi får se, säger han till italienska Sky.

”Alla vill ha Soriano”

Den 32-årige anfallaren med 39 landskamper och 10 landslagsmål på meritlistan var dock inte det enda som togs upp i intervjun. Napoli har nämligen rapporterats vara ute efter Roberto Soriano och nu kommenterar presidenten situationen.
– Vill Napoli ha Soriano? Alla vill ha Soriano. Ge mig pengarna och jag visar dig kamelen. 10 miljoner euro är inte tillräckligt, det krävs minst 12 miljoner euro.

Uppgifter säger samtidigt från Calciomercato.com att Sampdoria inte bara är intresserade av den rutinerade anfallaren Antonio Cassano, utan även är sugna på att plocka in Fernando från den ukrainska klubben Shakhtar Donetsk.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply