Missnöjd Barca-back öppnar för flytt

Brasse-backen Adriano öppnar för en flytt bort från trippel-mästarna FC Barcelona

 

Ytterbackens agent har bekräftat att Adriano vill bort från Camp Nou i jakt på mer regelbunden speltid.

Kan flytta till Italien

Enligt den spanska nyhetstabloiden Mundo Deportivo är en flytt till italienska Serie A och tabelltvåan AS Roma ett alternativ för brassen. Samtidigt har den engelska pressen kopplat ihop 30-åringen med en flytt till Liverpool men uppger att Barca väldigt ogärna vill släppa Adriano då han kan täcka båda sidorna om mittbackarna.

Agenten bekräftar

Spelarens agent, Paulo Afonso, bekräftar till just Mundo Deportivo att trots att Adriano trivs  i klubben och staden så är han ute efter mer regelbunden speltid. Med spelare som Dani Alves samt Jordi Alba på båda sidorna om mittbackarna blir det svårt.

– Adriano är väldigt lycklig i Barca, han kommer väldigt bra överens med allihopa och han har en fantastisk historia här. Men han vill spela mer, han vill ha fler minuter under bältet och det är den enda anledningen till att han vill bort, sa Paulo Afonso enligt Mundo Deportivo.

– Vi lyssnar på erbjudanden och när vi har bestämt oss för en som tilltalar oss kommer vi att träffa klubben och hitta den bästa möjliga lösningen, fortsatte han.

Massvis med titlar

Adriano kom till Barcelona från Sevilla under sommaren 2010. Spelaren har sedan dess tagit hem hela 13 titlar med laget, ett snitt på nästan en trippel per säsong. Brassens nuvarande kontrakt med klubben går ut sommaren 2017.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply