Agenten: ”John Guidetti gillar Italien”

Lazio och Hellas Verona har följt U21-stjärnan

Under torsdagskvällen tog Sverige en fin 2-1-seger i U21-EM mot Italien. Nu bekräftar agenten till målskytten John Guidetti att Italien är ett bra alternativ och att det finns intresse där för svensken.

Den svenske U21-landslagsstjärnan John Guidetti befinner sig i nuläget i Tjeckien för spel i U21-EM med det svenska landslaget. Deras första match i mästerskapet ägde rum idag, torsdag, mot det italienska U21-landslaget. En match som italienarna på förhand var stora favoriter till, men som i slutändan slutade med en blågul 2-1-seger.

”15 mål i Celtic”

John Guidetti själv stod för ett av målen i segermatchen. Och när premiären blev ett utropstecken så kan vi samtidigt säga att klubblagsfrågan ännu är ett stort frågetecken. Anfallaren som under förra säsongen spelade på lån i skotska Celtic, där det visserligen blev en skotsk ligatitel och totalt 15 mål för klubben, står nu utan kontrakt efter att avtalet löpt ut med Manchester City.

Nu är den 23-årige talangen på jakt efter en ny klubb och flera klubbar har nämnts ute i Europa som intresserade av spelaren, som även har två landskamper med A-landslaget på meritlistan. Nu har spelarens agent intervjuats av Gianluca Di Marzio och där bekräftat intresse från Serie A.
— Han gillar Italien, säger agenten Carlo Cavalleri till mercatoexpertens hemsida.
— Men du måste ta i beaktning att grabben har ögon på sig från hela Europa.

”Han skulle göra bra ifrån sig”

De två klubbarna som bekräftas vara intresserade av talangen är enligt agenten Hellas Verona och Lazio, som lyckades ta en kvalplats till Champions League.
— Verona och Lazio har följt spelaren under en längre tid, och fram till slutet av transferfönstret kommer vi fortsätta att testa mark, med att det också finns engelskt och tyskt intresse i åtanke.
— Jag har sett anfallare i Italien och någon som John skulle göra bra ifrån sig i stort sett överallt.

Den svenske anfallaren stod för det viktiga 1-1-målet i torsdagens match mot Italien och agenten hoppas nu att insatsen där kan ge en extra skjuts på transfermarknaden för John Guidetti.
— Matchen mot Italien kommer att göra honom gott och kanske några fler klubbar får upp sina ögon för 23-åringen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply