Uppgifter: Mario Mandzukic klar för Juventus

Prislappen rapporteras landa på 18 miljoner euro

Tidigare har uppgifter sagt att Juventus var överens med Mario Mandzukic om ett kontrakt. Nu rapporterar flera italienska medier att en överenskommelse ska finnas med Atlético Madrid om anfallaren.

Nu vet vi med största sannolikhet att det blir Mario Mandzukic som kommer att ersätta Carlos Tevez i Juventus. Den argentinske anfallaren är som bekant på väg till hemlandet för spel med barndomsklubben Boca Juniors, vilket har tvingat Juventus ut på jakt efter en ersättare. Det mesta har där handlat om den kroatiske anfallaren Mario Mandzukic, som uppgetts vara överens med Bianconeri om ett kontrakt.

Klubbarna överens om stjärnan

Och tidigare idag skrev vi på Silly Season Sverige om uppgifterna från Calciomercato.com om att Juventus-direktören Beppe Marotta skulle sätta sig på flyget till Madrid för att förhandla fram en affär med Atlético Madrid. Och vet ni vad, nu ser det ut att vara klart. Läs artikeln: ”Juventus flyger till Madrid för Mandzukic”

Uppgifter kommer från flera italienska medier sent på torsdagskvällen, bland annat Gazzetta dello Sport, Gianluca Di Marzio och La Stampa, som säger att klubbarna redan ska ha nått en överenskommelse om den kroatiske landslagsmannen. Enligt uppgifterna ska Juventus betala 15 miljoner euro i övergångssumma för spelaren, med ytterligare tre miljoner i bonusar.

Lämnar efter en säsong

Ett fyraårskontrakt med en årslön på 3,5 miljoner euro ska vänta för den 29-årige stjärnan i Turin och allt som verkar återstå nu i affären ska vara ett officiellt utlåtande gällande övergången. Den tidigare Bayern München-anfallaren stod den gångna säsongen för 20 mål på 42 matcher i La Liga-klubbenvilket också blev den enda säsongen i Madrid för hans del.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply