Uppgifter: ”Galliani till Monaco inatt för Kondogbia”

Milans jakt på stjärnan blir allt mer intensiv

Allt fler klubbar ryktas jaga Geoffrey Kondogbia. Samtidigt säger nu uppgifter att Milans direktör Adriano Galliani komemr flyga till Monaco inatt för att övertyga stjärnan om en flytt till den rödsvarta Milano-klubben.

De tre klubbarna Milan, Inter och Arsenal har under den senaste tiden länkats ihop med den eftertraktade fransmannen Geoffrey Kondogbia. Uppgifter tidigare idag, som ni kunde ta del av på Silly Season Sverige, kom från Sportmediaset och rapporterade att Milan och Monaco skulle nått en överenskommelse om prislappen för stjärnan. Läs artikeln: Monaco accepterar bud på Kondogbia

Och på torsdagskvällen kom uppgifter från den italienska tabloiden Gazzetta dello Sport som säger att direktören Adriano Galliani, som lär tjäna en hel del på sin flygbonus den här månaden, ska flyga till Monaco inatt för att slutföra en affär.

Resan kommer inte som en överraskning med tanke på de rykten uppkom redan under onsdagen gällande att Adriano Galliani skulle träffa spelaren och hans representanter i Monte Carlo för att övertyga dem om att genomföra övergången.

Real Madrid in i striden

Och kanske är det nu eller aldrig som gäller för den italienska storklubben. Rapporter har dels hävdat från brittiska Daily Mirror under torsdagen att även Tottenham är intresserade av landslagsmannen, och nu har även franska L’Equipe rapporterat att Real Madrid är redo att gå in i striden, med bland annat också Manchester City.  Samtidigt har spelarens agent förklarat att även den spanska storklubben Barcelona ska vara intresserade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply