Fyra klubbar redo att möta Pogbas prislapp

Ett spektakulärt budkrig kan vara på gång, då hela fyra klubbar uppges vara redo att möta den unge fransmannens sanslösa prislapp.

Paul Pogba har under de senaste åren tagit Europa med storm. Det var efter att han hade lämnat Manchester United för Juventus sommaren 2012 som 22-åringens karriär började ta fart på allvar. Nu tillhör han kategorin Europas hetaste talanger, och det är förmodligen befogat då han var en nyckelspelare i det Juventus som har vunnit scudetton tre år i rad samt tagit sig till den senaste Champions League-finalen.

Intressenterna flockar sig kring Juventus, och förmodligen varenda europeisk storklubb har någon gång pekats ut som en möjlig destination för Pogba. Det har ryktats om en prislapp på omkring 70 miljoner pund om man vill knyta till sig mittfältarens tjänster, vilket ska ha slagit bort de flesta klubbarna från jakten på spelarens signatur.

Fyra klubbar kvar i racet

Det finns fortfarande ett fåtal lag kvar som är redo att göra upp om Pogba, då samtliga ska vara redo att möta den otroligt höga prislappen. Dessa uppges vara Real MadridBarcelonaManchester City och Paris Saint-Germain, enligt Daily Express. ”Los Blancos” uppges dock börja tvivla på om man verkligen ska försöka värva Pogba för den summan pengar, med tanke på att lönen förmodligen kommer att vara skyhög också. Barcelona däremot har ett transferförbud, vilket gör att de inte kan värva någon i sommar. De kan göra klart med spelare i sommar, men då måste man vänta till januari innan spelaren får ta del av matcherna. Det kan leda till en dragkamp mellan Manchester City och PSG enligt tidningen.

Pogbas ersättare finns i England

Juventus verkar ställa in kikaren mot de brittiska öarna i jakten på eventuella ersättare till deras guldklimp. Då verkar det vara framförallt två spelare i Chelsea som verkar vara av intresse. Enligt uppgifter ska det vara brasilianska duon Oscar och Ramires som är högst upp på ”den gamla damens” önskelista.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365