Nasri: ”Inga planer på att lämna”

bet365

Samir Nasri kan stanna i Manchester City

Det har pratats en tid om Manchester Citys storstädning inför den kommande säsongen där flera spelare ryktats vara på väg bort från klubben. En av spelarna det pratats om är fransmannen Samir Nasri, som själv inte har några som helst planer på att lämna City. Det berättar han för Sky Sports, samtidigt öppnar han för en tränarkarriär efter spelarkarriären. 

Manchester City planerar en storstädning inför den stundande säsongen. Flera tunga namn har ryktats lämna den engelska klubben för att göra plats åt nya spelare. En av spelarna som ryktats lämna är fransmannen Samir Nasri som inte haft en av sina bästa säsonger bakom sig. Men fransmannen själv har inga som helst planer på att lämna City för stunden. I en intervju med Sky Sports talar han ut om framtiden, och öppnar för en ny karriär inom fotbollen efter spelarkarriären tar slut.

– Åka tillbaka till Frankrike? Jag skulle inte tro det. Jag skulle vilja spela i MLS en vacker dag, för jag älskar den amerikanska kulturen, säger Nasri till Sky Sports.

– Men jag har fortfarande fyra år kvar på mitt kontrakt här, så vad jag vill göra nu är att fokusera på min rehab. Jag kommer jobba på hårt under försäsongen för att komma tillbaka i så bra form så möjligt – sen ha en fantastisk säsong här och vinna många troféer.

Börja tränarutbildning snart

Vidare i intervjun pratar Samir om framtiden efter spelarkarriären, och hans dröm är redan klar. Han vill bli tränare.

– Att bli tränare? Ja varför inte. Jag kommer börja ta mina tränarutbildningar snart, så att när jag är klar med spelarkarriären kan jag titta framåt direkt, avslutar Nasri.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply