bet365
bet365

Uppgifter: Budet som ska ta Kovacic till Liverpool

The Reds uppges vara fast bestämda att värva kroaten

Liverpools intresse för den kroatiske talangen Mateo Kovacic var känt redan förra veckan. Nu uppges storklubben ha ett nytt bud redo på Inter-stjärnan.

Den kroatiske supertalangen Mateo Kovacic spås en lysande framtid och Inter har redan fått höra om intresse från självaste Barcelona för spelaren. Den senaste veckan har intresset däremot främst kommit från Premier League-sexan Liverpool då uppgifter från kroatisk media hävdade att de två klubbarna skulle vara överens om en affär för en summa på 25 miljoner euro.

Mycket talar dock för att den kroatiska tidningen Jutarnjis uppgifters trovärdighet inte var nämnvärt stor. Men det verkar trots allt ligga något i intresset från The Reds för mittfältstalangen. För på fredagen rapporterar Tuttosport att Liverpool ska vara redo med ett nytt, förbättrat bud på spelaren värt 30 miljoner euro. Uppgifterna från tabloiden fortsätter och säger att agenter från Premier League-klubben kommer finnas på plats i Milano nästa vecka för att slutföra affären.

Milner redan klar för mittfältet

Liverpool är som bekant på jakt efter ytterligare spelare till mittfältet, där Steven Gerrard lämnar ett stort hål att fylla i och med flytten till LA Galaxy. James Milner är redan klar för klubben på fri transfer från Manchester City, men managern Brendan Rodgers är uppenbarligen inställd på att förstärka truppen ytterligare.

Bortsett från de redan klara värvningarna av anfallaren Danny Ings, mittfältaren James Milner och målvakten Adnan Bogdan, ser även försvararen Joe Gomez ut att ansluta från Charlton som klubbens fjärde nyförvärv i sommar.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365